Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Az esküvőszervezés világa izgalmas, pezsgő és csillogó, ugyanakkor a kezdeti lelkesedésetek könnyen alábbhagyhat, vagy akár rémálommá is válhat a rengeteg bizonytalanságtól és esetleges rossz döntésektől. Tudtátok, hogy a menyasszonyi csoportokban keringő rossz tapasztalatok többsége simán elkerülhető lett volna egy kis előzetes szakértői segítséggel? Hiszen mi, esküvőszervezők tapasztalatból tudjuk, mik egy esküvő buktatói, mikre érdemes odafigyelni és mi az, ami megéri! Ez lesz a ti Nagy Napotok, ami megismételhetetlen, így nem éri meg ezen kísérletezni!

Lovely Start

/ #havealovelystart

Tanácsadás szolgáltatásunkat azoknak a pároknak találtuk ki, akik saját kezükben szeretnék tartani a szervezést, ugyanakkor biztosra szeretnének menni, hogy minden az elképzeltek szerint menjen. Ezt a szervezés kezdetekor javasoljuk igénybe venni, így már egyből sínen lesztek és tisztán látjátok a következő lépéseket. Ha pedig már nyakig benne vagytok, segítünk rendet teremteni és rámutatni a hiányzó részekre, esetleges hibalehetőségekre, továbbá feltesszük az i-re a pontot kiegészítő javaslatainkkal. A tanácsadás szolgáltatás része továbbá, hogy bevált, profi és megbízható szolgáltatókat ajánlunk nektek a kért szolgáltatásokra, majd össze is kötünk velünk, ha szimpatikusak számotokra, hogy direktben tudjatok egyeztetni az elképzelésekről, árakról. Így biztos alapokkal, egy csokor jótanáccsal és nyugodt lélekkel tudtok belevágni a szervezésbe!

Lovely start személyes tanácsadás, kb. 2 órában, majd személyre szabott ajánlások elküldése emailben:

50.000 Ft

Újratervezés kedvezmény

Amennyiben a tanácsadás után úgy érzitek, mégsem szeretnétek ti vinni a szervezés súlyát és örülnétek valakinek, aki aznap is végig segít a lebonyolításban, utólag is meg tudjátok rendelni esküvőszervező szolgáltatásunkat, mely esetben a Lovely start tanácsadás díját 100%-ban beszámítjuk és kedvezményként levonjuk a díjunkból, így nincs vesztenivalótok!

+
Lovely Kontroll

/ #keepitunderlovelycontroll

A start és a célvonal közt rögös lehet az út, amin számos új kérdés is felmerülhet. Ugyanakkor sokszor az is előfordul, hogy ami kezdetben jó ötletnek tűnt, már nem az és változtatni szeretnétek. Egyedülálló tanácsadás kontroll szolgáltatásunkat azoknak a pároknak találtuk ki, akik részt vettek a Lovely Start tanácsadáson és sikeresen vették az esküvőszervezés első szakaszát, ugyanakkor úgy érzik, jól jöhet egy kis rásegítés, visszacsatolás. Ebben a szakaszban már megvannak az alapok, így mi kimondottan a pajzson lévő résekre fókuszálunk. Ha még nem lenne meg, elkészítjük együtt, ha már megvan, átfésüljük a forgatókönyvet és kiegészítjük javaslatainkkal. Felhívjuk a figyelmet a még tisztázandó kérdésekre, amik könnyen vakvágányra terelhetik a történéseket. Ebben a szakaszban még lehet hiányzik egy-egy szolgáltatótok, vagy kérdések merültek fel szerződések, fizetések kapcsán, természetesen ezeben is állunk rendelkezésetekre! Ellátunk rátok szabott, hasznos és jó tanácsokkal, hogy magabiztosan és lelkileg felkészülve tudjatok belevágni életetek egyik legnagyobb kalandjába!

Lovely kontroll tanácsadás folytatás kb. 2 órában:

25.000 Ft